BBI: Prijave za novu sezonu Start-up Challenge

Nakon vrlo uspješne prve sezone takmičenja Sarajevo Business Forum (SBF) Start-up Challenge, Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo u suradnji sa partnerima pozivaju mlade iz Bosne i Hercegovine, starosti do 35 godina, da svoje poslovne ideje i projekte prijave za novu sezonu TV takmičenja.

 Iz BBI su dodali da ovim projektom žele potaknuti mlade da razmišljaju kako da postanu poslodavci, kako da unovče svoje znanje na tržištu kroz vlastite poduzetničke poduhvate, odnosno kako da pokrenu i uspješno vode vlastiti biznis.

 Poslovna ideja, projekat ili plan koji se prijavljuju za SBF Start-up Challenge može biti u fazi razvijanja ideje ili postojeći biznis novoosnovane kompanije, koja je registrovana u posljednjih 12 mjeseci, odnosno tokom 2018. i 2019. godine. Takmičenje timova i predstavljanje poslovnih ideja, odnosno poslovnih planova, izvodi se pred publikom i stručnim žirijem, a bit će emitovano u programu televizije Hayat.

 Organizatori su obezbjedili vrijedan nagradni fond prilagođen pobjedničkom poslovnom planu – tako će svakom od pobjedničkih timova biti obezbjeđena novčana sredstva, pristup sredstvima povoljnog finansiranja, reklamni prostor u programima TV i radio stanica, članstvo u BBI VIP Business Clubu koji djeluje pri Bosna Bank International sa pratećim privilegijama, profesionalne marketinške i PR usluge, usluge pravnog i finansijskog savjetovanja, učešće na programima stručnog i profesionalnog usavršavanja i još mnogo toga. Svi kvalifikovani timovi će imati priliku da svoje poslovne ideje predstave domaćim i inostranim investitorima na 11. Sarajevo Business Forumu 2020.

 Obrazac za prijavu može se preuzeti na web stranicama bbi.ba i hayat.ba.

 Prijave je potrebno poslati na e-mail: [email protected].

 Iz BBI poručuju: okupite tim – pripremite poslovni plan uz podršku univerzitetskih profesora, prijavite se na takmičenje – pokažite svima zašto je vaš biznis najbolji i osigurajte sebi uspješnu poduzetničku budućnost! Više informacija potražite na web stranicama BBI banke.

Pročitajte...