Budite uz Ljetni magazin od 17 sati

Poštovani gledaoci i danas smo za vas pripremili mnoštvo zanimljivih informacija.

Pojavom koronavirusa stanovnici TK imali su pravo na liječenje u zdravstvenim ustanovama, bez obzira na ovjeru zdravstvene knjižice. Sa istekom 31. jula, ovjera je obavezna. Iako se epidemiološka situacija u TK nije popravila, iz Zavoda zdravstvenog osiguranja ističu kako više ne mogu odgađati ovjeru zdravstvenih knjižica. Više o ovoj temi, ali i bolovanjima uzrokovanih koronavirusom, i drugim aktuelnostima u emisiji razgovaramo sa Denisom Husićem, direktorom Zavoda zdravstvenog osiguranja TK.

Kolega Zlatan Jovanović iz našeg izmještenog studija danas se javlja iz Zvornika. Grad na Drini kako ga još popularno zovu, bogat je turističkim destinacijama, a sagovornici koje će ugostiti kolega Jovanović, približit će nam koje turističke potencijale vrijedi posjetiti, kao i kako posluju turističke organizacije za vrijeme pandemije koronavirusa.

Naša televizijska ekipa se uživo javlja iz Mostara, gradu koji je smješten na obalama rijeke Neretve i kulturno je i gospodarsko središte Hercegovine. Naša Erda Redžepagić uživo nas vodi u prelijepi Mostar. Govorimo o turističkim destinacije koje vrijedi posjetiti.

Očekuje vas dosta zanimljivog sadržaja pa vas pozivamo da naredna 2 sata provedete uz program RTVTK i emisiju Ljetni magazin. Hvala vam na povjerenju.

Pročitajte...