Budite uz Ljetni magazin od 17h

U današnjem izdanju Ljetnog magazina RTVTK, izmedju ostalog,  nudimo vam sljedeće sadržaje:

 

Reporterska ekipa Mobilnog studija danas se javlja uživo iz Brčko distrikta. Naša Almira Šehić razgovarat će sa zanimljivim gostima na poznatom izletištu Brčaka, Ficibajer, koje se nalazi tek nekoliko stotina metara od središta grada, uz samu obalu rijeke Save. Jedan od gostiju je Ljubiša Perić, šef kuhinje Vile “Bakarni lonac” sa kojim će razgovarati o bogatoj gastronomskoj ponudi ovog objekta.

 

Ovog ponedjeljka gost u našem studiju je Tifa Tučić, izvršna  direktorica Udruženja građana oštećenog sluha Tuzla. Razgovarat ćemo o aktuelnim projektima ovog udruženja kao i sa kakvim problemima se susreću osobe oštećenog vida, prvenstveno u zdravstvenom sektoru.

 

Uz Savu ćemo razgovarati  sa ribarima iz lokalnih udruženja sportskih I privrednih ribolovaca “Kečiga” i “Smuđ Brčko”.  Ugostiti ćemo i Azura Hadžića iz Nautičkog kluba Brčko kao i Iliju Goričkića predsjednika Muškog odbojkaškog kluba  “Jedinstvo “ Brčko.

 

Tu je i još mnogo zanimljivih sadržaja, s toga vas pozivamo da naredna dva sata provedete sa nama u društvu. Hvala vam na povjerenju !!!!

Pročitajte...