Ljetni magazin i danas donosi zanimljive sadržaje

U najavi sadržaja današnjeg izdanja Ljetnog magazina RTV Tuzlanskog kantona, između ostalog izdvajamo.

S direktorom Kantonalne uprave civilne zaštite TK Zoranom Jovanovićem razgovaramo o prirodnim nepogodama koje su u junu ove godine pogodile naš Kanton. Razgovaramo i o epidemiološkoj situaciji koja se ponovo usložnjava.

Kolegica Almira Šehić, danas je domaćin u mobilnom studiju Ljetnog magazina. Ugostili su ih ljubazni domaćini Vinarije Pajić Brčko. Vinarija Pajić izgrađena je 2017. godine na prvim obroncima Majevice na 160 metara nadmorske visine.

Patak je rezervisan za muzički medaljon, u kojem će te ovog petka upoznati Jazz bend B strana. Radi se o bendu koji postoji već nekoliko godina, a svoje prvo predstavljanje imali su u programu RTV TK. Od tog nastupa B strana je nanizala mnoge uspješne muzičke priče, a upoznala ih je publika širom države.

Svakako nećete ostati uskraćeni i za važne informacije koje potpisuju ovaj dan, za što su se pobrinule kolege u redakciji informativnog progerama naše rtv kuće.

I ovog petka uživajte uz novosti i savjete iz Dental centra Alma Tuzla koji se tiču vaše dentalne, odnosno oralne higijene.

Dobro došli u Ljetni magazin RTV Tuzlanskog kantona. Družimo se do naše centralne informativne emisije u 19 sati.

(RTV TK)

Pročitajte...