Ljetni magazin RTVTK i danas donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja

U današnjem izdanju Ljetnog magazina RTVTK, izmedju ostalog,  nudimo vam sljedeće sadržaje:

 

-Jedan od naših gostiju danas je Dejan Milkunić, direktor Srednje muzičke škole “Čestmir Mirko Dušek” Tuzla koji će nam približiti rad I organizaciju ove ustanove. Prije nekoliko dana je počelo I rušenje stare Muzičke škole u Tuzli, a naš gost će nam reći kako će ona izgledati u budućnosti. Pričamo I sa Irfanom Brkovićem, bosanskogercegovačkim umjetnikom koji živi I radi u New Yorku. Sa njim ćemo razgovarati o nespecifičnoj izložbi koja je održana nedavno u Tuzli a reći će nam I iz prve ruke kako je bilo naći se usred protesta u New Yorku.

 

Naš mobilni studio ovaj put nalazi se u Gračanici. Domaćin je Almira Šehić a u prekrasnom ambijentu banjsko-rekretivnog centra Terme. Gradonačelnika Gračanice Nusreta Helića pitat ćemo o aktuelnim dešavanjima u ovom gradu kao I o turističkoj ponudi ovog grada..

 

Razgovaramo danas i sa prim.dr. Abdulkadir Šišićem, fizijatrom,  koji će nam reći o ljekovitom djelovanju termo-miniralnih voda na organizam. Pozitivnu priču iz Gračanice donosi nam  mlada talentovana inžinjerka hemije sa zanimljivim hobijem, Zlata Jašarević.

 

 

Tu je i još mnogo zanimljivih sadržaja pa vas pozivamo da naredna dva sata provedete sa nama u društvu. Hvala vam na povjerenju !!!!

 

 

Pročitajte...