Odbojka: Poznati polufinalisti play offa

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ekipe Kule Gradačac, Bimal Jedinstva, Gacka i Banjaluke volej plasirale su se u polufinale play-offa prvenstva Bosne i Hertcegovine za odbojkašice.

Banjaluka Volej, Gacko i Kula Gradačac do polufinala su došli pobjedama 2-0 u četvrtfinalnoj seriji, dok je ekipa Jedinstva morala igrati majstoricu protiv Goražda.

U uzvratnim susretima četvrtfinala Banjaluka Volej pobijedila je Smet sa 3:0Gacko je slavilo protiv Maglića s 3:1, dok je Kula Gradačac savladala Slobodu sa 3:2. Jedinstvo je poraženo od Goražda u uzvratnom susretu četvrtfinala sa 1:3, ali su Brčanke u majstorici slavile s 3:0 i s ukupnioh 2-1 u pobjedama izborile plasman među četiri najbolje ekipe.

Prvi polufinalni mečevi igraju se 5. i 6. aprila, a sastaju se: Kula Gradačac – Bimal Jedinstvo i Gacko – Banjaluka Volej.

U konkurenciji odbojkaša plasman u polufinale izborile su ekipe Mladosti, Kaknja 78, Domaljevca i Borca. Mladost, Kakanj i Domaljevac su polufinale izborili već nakon dva meča četvrtfinala, dok je Borac prošao pobjedom u majstorici. Mladost je bila bolja od Modriče s 3:0, a istim rezultatom Kakanj je pobijedio Majevicu. Domaljevac je slavio protiv Radnika s 3:1, dok je Borac poražen od Jedinstva sa 2:3, da bi u majstorici slavio sa 3:0.

U polufinalu se sastaju: Borac – Mladost i Domaljevac – Kakanj. Prvi susreti polufinala igraju se 5. i 6. aprila.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno