PLJAČKA STOLJEĆA, film /utorak 29.01.2019. 22:00/ (12+)

Četiri pljačkaša upuštaju se u veliku pljačku banke ne znajući da je jedan od njih policajac.

Solidan akcioni triler o pljački banke u kom nastupaju takva glumačka imena kao što su Tom Sajzmor (Spašavanje vojnika Rajana, Pad crnog jastreba, Čudni dani, Rođeni ubice) ili Šerilin Fen (Twin Peaks, Helenina kutija), a svakako treba spomenuti i stend-ap komičara Dejva Folija, glumca koji je često svoj glas posuđivao u crtićima – Auti, Priča o igračkama, Život buba, ali i glumio u brojnim serijalima odnosno filmovima kao što su “Blast from the Past” (1999) ili “Monkeybone” (2001).

Četiri lopova pokušavaju da izvedu najveću pljačku banke u istoriji. Pri tom ne znaju da je jedan od njih, snalažljivi Set Džordž (T. Sajzmor) zapravo policajac na tajnom zadatku koji se spretno infiltrirao među njima, baš kao što ni policija više ne može biti sigurna da li je njihov član među lopovima popustio pred čarima krasne šefice Sofi Zen (S. Fen) ili je i dalje na strani zakona. Napetost sve više raste, a Set se nalazi između četiri vatre – mora da zadrža svoj identitet tajnim, da spasi taoce koje je banda zadržala u banci, da zaustavi lopove u pokušaju da se domognu plena, ali i da odoli zovu svog srca.

T. Sajzmor dominira ekranom kada god se pojavljuje u kadru, a S. Fen je lepa i senzibilna glumica koja je s godinama dostigla i veću glumačku zrelost.

Pročitajte...