Pogledajte novi spot Nene Murića koji je sniman u Tuzli

Neno Murić  predstavio je novi singl i spot „Bambina“. Pjevač je autor teksta, a muziku je uradio zajedno sa njegovim bliskim saradnikom Edvinom Hadžićem, koji je pjesmu također i aranžirao.

„Bambina“ je pravo muzičko osvježenje i nešto potpuno drugačije u Neninom radu. Ova vesela ljetna pjesma u reggaeton ritmu donosi obilje pozitivne energije, poziva na ples, a u mislima nas vodi južnije do mora, pješčanih plaža i opuštenog stila života.

– Želio sam ovom pjesmom da se približim mlađoj publici. Spot smo snimali u Tuzli, a režirao ga je Azur Jahić. U njemu se pojavljuju modeli iz agencije ABC, a glavnu ulogu smo povjerili lijepoj Ines Jovanović, rođenoj Splićanki koja živi u Tuzli. Snimali smo na nekoliko lokacija u gradu soli, ekipa je bila raspoložena i vladala je odlična atmosfera. Bilo je i nekih zanimljivih situacija. Dan je bio izuzetno topao i dok je kamerman Jasmin Jatić sa Ines snimao scene u parku kroz objektiv je primijetio da se prema njoj kreće ogromna zmija. Na sreću nije bilo incidenta, jer smo reagovali na vrijeme. Za moj stajling bila je zadužena kostimografkinja Vesna Teodosić, a modeli Emir, Ermin i Jasmin su se odlično snašli u svojim ulogama- kaže Neno Murić.