SUTRA 6. TUZLANSKA BICIKLIJADA: Ovako će izgledati majica koju će dobiti učesnici (FOTO)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ostao je još samo dan do početka velike Tuzlanske Biciklijade. Biciklistički klub Tuzla, VW Nipex i ostali prijatelji projekta pozivaju vas da se prijavite online najdalje do danas 18:00h putem linka OVDJE. Očekuje se da će ovogodišnja, šesta po redu, Biciklijada biti najveća i najbolja do sada.

Mole se svi da zbog velikog broja prijavljenjih dođu što je moguće prije samog starta koji je planiran od 11 sati. Svakog učesnika očekuje poklon paket koji se sastoji od majice, energetske čokoladice, boce vode i startnog broja sa nagradnim kuponom (Do isteka zaliha). Svi učesnici koji žele, mogu sudjelovati u nagradnoj igri i imaju mogućnost nakon Biciklijade osvojiti jednu od vrijednih nagrada.

Organizatori su se pobrinuli da nagradni fond bude zaista veliki a neke od 50 nagrada koje ćemo podjeliti su: Vikend za dvoje na Zlatiboru, bicikla, sportska kamera, Bluetooth zvučnik i druge.

Osim glavnog događaja tu je i biciklijada za najmlađe, prezentacija vozila i opreme specijalne policije Mup-a TK, besplatan servis za bicikla posjetilaca i još mnogo poklona sponzora.

Biciklistički klub Tuzla zalaže se za zdrav način zabave cijele porodice a vožnja bicikla te druženje na otvorenom su idealna prilika za to. Zato u nedjelju 27.08 odaberite plato Stupine Tuzla mladi i stari u voljenom gradu svi na biciklijadu.

Također, objavljena je i fotografija na kojoj je prikazan dizajn majice koju će dobiti učesnici.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno