U BiH nastavlja se period sunčanog vremena

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni bit će slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -2 i 2, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 22 stepena.

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju, 31. marta biti sunčano. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 3, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna većinom između 16 i 21, na jugu zemlje do 23 stepena.

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 1. aprila biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna većinom između 16 i 21, na jugu zemlje do 23 stepena.

U Bosni i Hercegovini će u utorak, 2. aprila veći dio dana biti sunčano uz umjerenu oblačnost. Do naoblačenja će doći u večernjim satima. Vjetar većinom će biti slab sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna većinom između 15 i 21, na jugu zemlje do 24 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.