Uskoro u programu TK radija dvije nove emisije “122TK” i “TAČKA.BA”

Poštovani slušatelji TK radija, od 12. oktobra četvrtkom i petkom u terminu od 12.15 počinjemo sa emitovanjem dvije nove emisije.
Četvrtkom u naznačenom terminu, dakle, u 12.15 možete pratiti emisiju “122TK”. Po nazivu emisije i sami možete pretpostaviti da ćemo se baviti aktuelnostima i aktivnostima policije, tužilaštava, sudova ….,  prvenstveno na području Tuzlanskog kantona ali i aktuelnim događajima u BiH, regionu i svijetu.

“TAČKA.BA” naziv je nove emisije u kojoj ćemo se dominantno baviti BH inovatorima, s naglaskom na mlade inovatore u BiH ali i našim inovatorima širom svijeta. Svima nam je poznato da je Bosna i Hercegovina “rasadnik” mladih talenata koji svakodnevno osvajaju priznanja i nagrade širom svijeta ali isto tako, zbog loše podrške države, odlaze u druge zemlje.

U saradnji sa Asocijacijom inovatora Bosne i Hercegovine ali svima koji se bave radom inovatora želimo dati svoj doprinos i podržati ove mlade ljude koji osvajaju srca širom svijeta. “TAČKA.BA” biće emitovana petkom u terminu u 12.15.

TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz
TK radio online: http://radio.rtvtk.ba/