Zašto štedjeti u BBI banci?

U slučaju da imate višak sredstava koji želite povjeriti stabilnoj, sigurnoj, pravednoj i kapitalno jakoj finansijskoj instituciji koja sveukupna sredstva ulaže u razvoj privrede naše zemlje, obratite se Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo.

Štednja u BBI banci je sigurna, stabilna i pouzdana.Stabilnost i sigurnost, između ostalog garantuju i dioničari BBI banke – Islamska razvojna banka (IsDB)koja je u vlasništvu 57vlada zemalja članica OIC-a.Islamska razvojna banka je institucija koju svjetske rejting-kuće Fitch Ratings i Moody’s već 14 godina zaredom ocjenjuju sa AAA, najvećom mogućom ocjenom. Dioničari BBI su i dvije vodeće banke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata – Abu Dhabi Islamic Bank (ADIB) i Dubai Islamic Bank (DIB).BBI banka, jedna od najbrže rastućih banaka u Bosni i Hercegovini sa aktivom većom od milijardu KM, članica je i Agencije za osiguranje depozita BiH.

Štednjom u BBI banci pruža vam se mogućnost da pomažete drugima u nekom korisnom projektu, kao što su: obrazovanje, izgradnja kuće, stana, poslovnog prostora, fabrike, izrada ili nabavka neke mašine za proizvodnju… Na taj način možete direktno doprinositi razvoju bosanskohercegovačke privrede, otvaranju novih radnih mjesta i generalno stvaranju boljeg ambijenta za život i rad u našoj državi.

BBI d.d. Sarajevo prikupljeni slobodan novac od svojih štediša banka investira u realne i profitabilne projekte. Novoostvareni profit iz tih projekata BBI banka će podijeliti sa svojim štedišama u vidu isplate prinosa na štednju.

Prema podacima Centralne banke Bosne i Hercegovine (CBBiH) građani u BiH sve više štede. Ukupni depoziti u našoj državi u avgustu ove godine iznosili su preko 23 milijarde KM, što je za devet posto više nego u istom mjesecu prošle godine i 6,5 posto više u odnosu na decembar 2018. godine, a sve je više građana koji su svoju štednju odlučili povjeriti upravo Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo koja nastoji poslovati etično i klijentu pristupapravedno, transparentno i partnerski.

Za više informacija o posebnoj ponudi oročene štednje u BBI banci posjetite neku od 35poslovnih jedinica BBI širom BiH ili pozovite besplatni info telefon 0800 200 20. Detaljnije informacije dostupne su i putem zvanične web stranice BBI banke po vašoj mjeri.

Pročitajte...