Bh. kadetkinje se revanširale Crnogorkama

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

„U-17“ reprezentativke Bosne i Hercegovine su danas u drugom prijateljskom meču odigranom u Podgorici sa vršnjakinjama iz Crne Gore ostvarile pobjedu od 3:2.

Bh. tim je na poluvremenu imao prednost od 2:0, a pogađale su Maja Jelčić u 14′ i Helena Dabić u 32′. Domaći tim u nastavku izjednačuje rezultat preko Anđele Tošković u 54′ i Anastasije Bulić u 63′, a konačan rezultat svojim drugim golom postavlja Jelčić u 83′.

Selektor Ilija Lucić o dvomeču sa Crnom Gorom kaže:

„Poslužile su nam ove utakmice da dobijemo neke nove informacije o ekipi. Godina je bila čudna i ove igračice su prvi put izašle iz naše zemlje da odigraju ove mečeve. Dali smo priliku svim pozvanim reprezentativkama da pokažu šta znaju. Evidentno je bilo da je protivnik u boljoj fizičkoj kondiciji od nas. Danas smo pobijedili, a i u prvom meču smo imali prednost što je pokazatelj da dobro igramo dok imamo snage. Nadam se da će se u skorije vrijeme i situacija sa koronom popraviti kako bismo mogli ponovo neometano da radimo i spremamo ekipu.“

U prvom meču odigranom prije dva dana Crna Gora je slavila rezultatom 3:2.

Crna Gora-Bosna i Hercegovina 2:3 (0:2)

Trening kamp FK Budućnost, Podgorice.

Sudija: Vasilije Ivanović (Crna Gora).

Golovi: 0:1 Jelčić (14’), 0:2 Dabić (32’), 1:2 Tošković (54’), 2:2 Bulić (63’), 2:3 Jelčić (83’).

Žuti kartoni: Pavlinović, Buhač (BiH).

Crna Gora: Jovana Žugić, Anastasija Bulić, Andrea Vukadinović (64. Anastasija Rakočević), Ivana Boričić, Sara Simonović, Nejla Bicić (84. Valerija Radmanović), Anđela Tošković, Lidija Stanić (46. Katarina Čađenović), Melanija Kaluđerović, Sanija Pačariz (46. Tatjana Osmajić), Ana Krivokapić (46. Maša Tomašević). Selektor: Mirko Marić.

Bosna i Hercegovina: Imam Dumanjić, Jelena Pavlinović, Marija Ana Milinković, Maja Jelčić, Tamara Blagojević (46. Janica Filipović, 89. Lana Radulović), Lamija Duvnjak (89. Đurđica Živković), Helena Dabić (64. Ana Buhač), Kristina Tekić (46. Helena Jovanović, 64. Valentina Fedena), Glorija Slišković, Anja Gačić, Zorana Bokan (46. Lamija Oštraković, 89. Anđela Timarac). Selektor: Ilija Lucić.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno