BOSS: Saopštenje Bosanske stranke

Saopštenje za javnost uputila je Bosanska stranka u kojem: predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava da su predstojeći izbori strateška odluka birača da prestanu biti taoci koalicije nemoralnih vladajućih političara,  zbog kojih građani svakodnevno stradaju i žive na ivici egzistencije. Građani imaju moralnu obavezu da izađu na izbore i glasanjem protiv loše vlasti ne dopuste da ponovo vladaju nemoralni političari i opljačkaju i  razore do kraja državu. Efektivno djelovanje birača na izborima glasanjem protiv nemoralne vlasti – građanska je obaveza svih, a posebno ugroženih i obespravljenih građana, odnosno boračke populacije, nezaposlenih, radnika i penzionera. Kažnjavanje  nemoralnih vladajućih stranaka oduzimanjem vlasti – poslala bi se jasna poruka netolerisanja iživljavanja  političara,  nad sudbinama građana, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović, navodi se u saopštenju stranke