Celine Dion i Dona Ares ovog vikenda u muzičkom vremeplovu TK radija

I ovog vikenda u 12.30 budite uz muzički vremeplov TK radija. U subotu, 10.oktobra prisjetit ćemo se velikih hitova naše Done Ares, koja, nažalost, nije uspjela pobijediti opaku bolest koja je zaustavila njen život u 41. godini. Ostat će upamćena kao vrsni pjevač, veliki borac, humanista, jaka i samouvjerena žena, a njene pjesme i djela će zauvijek ostati da podsjećaju na nju! I naša je namjera baš to, da se prisjetimo ove velike bosanskohercegovačke umjetnice i, na ovaj način, još jednom joj zahvalimo za sve hitove, koji su bili nezaobilazni muzički izbori  svakog druzenja.

Muzička diva je drugo ime za megapopularnu Celine Dion kojoj smo posvetili Muzički vremeplov u nedjelju, 11. oktobra. Celine Dion je dobila ime po pjesmi »Celine« francuskog pjevača South Ofrea. Celine je odrastala pjevajući sa svojom braćom i sestrama u malom klavirskom baru »Le Vieux Baril« kojim su upravljali njihovi roditelji Ademar i Terezija.

Za sve koji ne budu u prilici biti uz TK radio u subotu i nedjelju od 12.30 napravili smo i reprizni termin istoga dana samo u 16.30.

TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz
TK radio online: http://radio.rtvtk.ba/