DF: Predstavljanje kandidata Demokratske fronte u Gračanici

Demokratska fronta BiH sinoć je u Gračanici imala izborni skup na kome su predstavljeni kandidati DF za sve nivoe vlasti i kandidat za člana Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Otvrajući Skup Alen Mujić kandidat za skupštinu TK je istako da je DF u Gračanici konsolidovala redove i da je ustanju na općim izborima u utakmici DF-ostali ostvariti pobjedu od najmanje 3:0.
Nosilac Liste DF-a za Skupštinu TK Mahir Mešalić je kazao „Ovo je noć istine. DF je u protekle 4 godine pokazao i dokazao da je za gradjene. Mi smo jedini bili uz obespravljene borce. Mi tražimo durgačiju raspodjeli javnih prihoda po kojoj TK neći biti oštećen.
Gračanlijama su se obratili i Mustafa Hrvić, nosilac liste DF za Federalni parlament i Edina Isaković kandidatkinja DF za pralament BiH koja je kazala da DF ne nudi neka lična obećanja. Mi nudimo rješenja za spas države BiH. Mi nudimo demokrasku, pravnu, sigurnu i jedinstvenu BiH, kazala je Edina Isaković.
Željko Komišić ja kazao: Dva puta sam bio u Predsjedništvu BiH. Mislio sam da neću nikad više. Ali kada sam vidio šta se sve nadvilo nad BiH, jednostvano sam morao ponovno osujetiti to što oni žele.
Mi koji volimo BiH kakva god da je. Mi koji ćemo uvijek stati iza nje moramo nastaviti borbu. Mi nismo ni protiv koga u ovoj zemlji. Mi smo samo protiv dušmana, kazao je Željko komšić kandidat za Predsjedništvo BiH na izbornom skupu DF-a u Gračanici.

Pročitajte...