Dočekajte Novu 2021. uz TK radio

U završnoj su fazi pripreme novogodišnjih sadržaja Radija Tuzlanskog kantona. Uz dobru, biranu muziku,  za koju su zadužene kolege tonski realizatori u Radiju TK Anela Kešetović, Zlatan Grđić i Miralem Terzić,  uredničko – novinarska i  voditeljska ekipa u sastavu Eldar Hurić, Tarik Huremović i Eldar Ibrišimović priprema mnogobrojne sadržaje koji će vas, sasvim smo sigurni, dobro zabaviti, opustiti, informisati…

Kako zbog epidemiološke situacije ove godine izostaju masovna okupljanja, doček Nove godine u kafićima, restoranima, hotelima, trgovima…,  Radio – televizija Tuzlanskog kantona učinit će dodatne napore kako bismo svi zajedno ispratili, ovu godinu, za koju nemamo baš nešto fino reći i čini se, prema raspoloženju naših slušatelja i gledatelja, a i našem raspoloženju, jedva čekamo da je ostavimo iza sebe i dočekamo  Novu 2021. godinu s jednom velikom željom a to je da COVID 19 ostavimo iza sebe i vratimo se normalnom životu.

Od novogodišnjih sadržaja koje pripremamo za vas izdvajamo:

– novogodišnji mix muzike koji autorski potpisuju kolege tonski realizatori programskih sadržaja

– zanimljive informacije koje će nam predstaviti tradiciju i neobične  i više nego interesantne običaje dočeka nove godine u svijetu

– top liste narodne, zabavne i strane muzike

– Emitovat ćemo i deset muzičkih vremeplova, četiri emisije o mladim bh inovatorima, njihovim uspjesima u BiH, regionu i svijetu, četiri  Radio putovanja / Putopisa, kako bismo i na taj način, barem putem radio talasa, posjetili  najatraktivnije turističke destinacije u svijetu.

– Nismo zaboravili ni naše najmlađe slušatelje. Emitovat ćemo i četiri Radio kockice, koje su osvojile simpatije ne samo naših najmlađih nego i starijih slušatelja.

– show biz zanimljivosti kod nas, regionu i u svijetu

– novogodišnji horoskop za 2021

– sportske zanimljivosti, zgode i nezgode

– prvog, drugog i trećeg januara s vama smo u jutarnjem Radija TK “Idealno jutro”, tako da ćete biti u prilici doznati sve aktuelnosti prvih nekoliko dana Nove 2021. godine  i još mnogo, mnogo toga.

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA TK RADIJA ZA SVE VAS POŠTOVANI SLUŠATELJI

U vrijeme praznika prepunih želja uvek se sjetimo svojih prijatelja

Pošto si ti jedan od njih šaljem  ti ovaj maleni stih

Od danas samo misli na bolje, život je kratak pronađi volje

Ne boj se živi, ljubi i voli, provedi život bez tuge i boli

Želim ti ljubav, radost  i mudrost, želim ti  zdravlje i beskrajnu sreću

Život da živiš kao iz snova –  SRETNA TI OVA GODINA NOVA !   VAŠ TK RADIO

Pročitajte...