Donacija Mustafe Yavuza JU Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić

Sa željom da pomogne ljudima koji žive u Zavodu, posjetio nas je i generalni direktor Yavuz Companyija, Mustafa Yavuz.

Nakon obilaska nekoliko paviljona u kojima žive djeca i korisnici sa težim smetnjama, te informacija koje je dobio o načinu organiziranja života i rada u Ustanovi, Yavuz je naglasio da mu je veoma drago što je odlučio pomoći Zavodu.

-Prijatelj koji je više puta boravio u Zavodu mi je ispričao da je vrijedno pomagati ljudima koji ovdje žive. Sada sam se i sam uvjerio, i drago mi je zaista što danas mogu uručiti i donaciju u hrani ispred naše Komapnije. Yavuz Company će i u budućnosti pored poslovnih uspijeha, nastojati osiguravati i one ljudske, humane, kojim na prvom mjestu pomažemo i sebi. Pomažući ovim ljudima, mi u biti i pomažemo sebi. To je ono što nas čini ljudima u pravom smislu te riječi- naglasio je direktor Yavuz.

U JU Zavod Pazarić gosp. Mustafa i uposlenik Kompanije gosp. Samir su došli sa poklonima, a izašli sa širokim osmijesima, i riječima zahvalnosti na ugodnom prijemu i druženju.

U ime korisnika i uposlenika zahvaljujemo se ovim dobrim ljudima na značajnoj donaciji i spremnosti da ostanu veliki prijatelji Ju Zavoda Pazarić.

Pročitajte...