Fudbal : Slaven Musa okuplja juniorsku reprezentaciju BiH

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Bh. juniori će se nakon dužeg perioda okupiti 13. juna, a selektor Slaven Musa će konačno moći pratiti njihov rad u Trening centru NFSBiH u Zenici.

Slaven Musa je na kamp U18 reprezentacije BiH koji će trajati od 13. do 16. juna pozvao sljedeće igrače:

Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Eldin Delalić (Tuzla City), Dejan Popara (Zvijezda 09), Mustafa Šukilović (Radnik Bijeljina), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Azur Mahmić (Čelik), Selmir Kovač (Čelik), Eldar Mehmedović (Sloboda), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Petar Sučić (Zrinjski), Ivan Vrankić (Zrinjski), Admir Bristrić (Zrinjski), Adin Bajrić (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Enver Kulašin (Željezničar), Dario Ćorić (Željezničar), Salih Viteškić (Sarajevo), Boro Erić (Sarajevo), Faruk Hodžić (Sarajevo), Dženit Hajdarević (Sarajevo), Irman Sejmenović (Sarajevo).

Primjetno je da se na ovom spisku nalaze samo igrači iz BiH, čime su se sigurno željele izbjeći komplikacije i problemi do kojih može doći zbog putovanja, s obzirom da je panedmija novog koronavirusa i dalje glavna briga u svijetu.

“Nakon dužeg vremenskog perioda konačno se okupljamo. Svi smo se zaželjeli rada i drago nam je da se sve ponovo pokreće. Na ovim okupljanjima ćemo imati samo igrače iz Bosne i Hercegovine. Prvo će se okupiti igrači 2003. godište, a nakon njih i 2002. Na ovaj način ćemo provjeriti u kakvom su stanju, ali i pokušati ispraviti neke stvari koje smo uočili na prethodnim okupljanjima i pripremiti se za buduće akcije. Cilj nam je vratiti se u neki normalan kolosijek i sa nestrpljenjem očekujemo ova okupljanja”, istakao je selektor Musa za zvanični sajt NFSBiH.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno