Hairdesign by Zo&Em: Spoj zanata, kreativnosti i umjetnosti

Tuzlak Emin Salamović i Prijedorčanin Zoran Ćulibrk nalaze se među najtalentovanijim mladim frizerima u BiH, zahvaljujući tome što frizerstvo predstavljaju kao spoj vrhunskog zanata, kreativnosti i umjetnosti. Frizerski dvojac kao strastveni zaljubljenici u svoju struku, edukatori i frizeri stilisti, iza sebe imaja mnoge frizerske revije, hair show programe, mnoge posjećene edukacije i akademije.

O njihovim kvalifikacijama govore njihovi radovi, certifikati/diplome kojih je iz dana u dan sve više i više (koje svijedoče o konstantnom usavršavanju znanja i novih trendova, te posjetama mnogim balkanskim i svijetskim edukacijama i akademijama) kao i veliki modni događaji na kojima su bili angažovani kao frizeri stilisti.

Neke od modnih događaja na kojima su učestvovali su: BH Fashion Week-u, Fashion Fair (Banjaluka), Glam Fashion Show (Dubrovnik, Hrvatska), oficijelni frizeri za 2017. godinu na Izboru za Miss Earth BiH, Izbor za Miss BiH, oficijelni frizerski salon za prvi INTERNACIONALNI FESTIVAL MODE u BiH…

“Hairdesign by Zo&Em’’

Facebook: “Hairdesign by Zo&Em”
Instagram: “zoandem_”.

Telefon: 064/41-21-412