I danas od 17 sati budite uz Ljetni magazin

U najavi sadržaja današnjeg izdanja Ljetnog magazina RTV Tuzlanskog kantona, između ostalog izdvajamo.

Ministar za kulturu, sport i mlade u Vladi Tuzlanskog kantona Srđan Mićanović odgovara na pitanja koliki je značaj podrške obnovi Sportsko kulturno privrednog centra Mejdan, koji je pretrpio ogromne štete u nevremenu koje je krajem jula pogodilo područje Grada Tuzla. S ministrom Mićanovićem razgovaramo i o drugim temama koje se tiču mladih, kulture i sporta u našem kantonu.

Zlatan Jovanović domaćin je u mobilnom studiju Ljetnjeg magazina. Kolege iz Kulturno-zabavne redakcije danas se javljaju sa jezera Kop na Šićkom Brodu. Ovaj prirodni biser krije velike potencijale, koje će samo za vas danas otkriti naš Zlatan.

U Ljetnjem magazinu i danas možete pogledati Covid specijal koji su pripremile kolege sa Deutsche wellea. Također, predstavljamo vam još jedan turistički dragulj Tuzlanskog kantona. Riječ je o kompleksu Muška voda. Ne sumnjamo da ćete uživati u kadrovima koje smo samo za vas zabilježili okom naše kamere.

Kolege iz informativne redakcije i danas su bile vrijedne i sadržajima obogatile naš Dnevnik koji možete gledati od 19 h. Ukratko o tim sadržajima reći će nam urednica Ivana Ferković. I ovog petka uživajte uz novosti i savjete iz Dental centra Alma Tuzla koji se tiču vaše oralne higijene.

Dobro došli u Ljetni magazin RTV Tuzlanskog kantona.