Kolektiv RTV TK upriličio tradicionalno druženje sa kolegama

Iščekujući 28. rođendan, kolektiv Radio-televizije Tuzlanskog kantona, danas je uprličio druženje sa kolegicama i kolegama iz redakcija sa kojima svakodnevno sarađujemo i dijelimo sudbinu novinarske profesije.

Rođendansko druženje sa kolegicama i kolegama sa kojima svakodnevno djelimo priče, teme, događaje tradicija je RTV TK. U novinarstvu, kao i u svakoj drugoj profesiji važna je saradnja, koja je posebno izražena u kriznim situacijama.

RTV TK dobru saradnju ostavaruje sa brojim vladinim i nevladinim institucijama… Pratimo priče iz svih oblasti, a protekle godine najvažnije su bile one iz oblasti zdravstva…

Osim kolegica i kolega našu slavljeničku atmosferu uveličali su i gledateljice i gledatelji, koji se raduju svakom našem uspjehu kojeg i ostvarujemo zahvaljujući njima. Tako je naša stalna gledateljka Emira Jelkić kolektivu RTV TK poslala tortu, te nas tako podsjetila da je svaka emisija i svaka priča vrijedila. Sav trud uložen proteklih 28 godina vodio je samo jednom cilju da budemo najbliži vama.

Detaljnije u video prilogu…