Ljetni magazin RTVTK i danas donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja

U današnjem izdanju Ljetnog magazina RTVTK, izmedju ostalog,  nudimo vam sljedeće sadržaje:

 

Gost u našem matičnom studiju je Samir Gabeljić sa kojim ćemo razgovarati o manifestaciji  “Lukavac za Srebrenicu” koja će biti održana 11. jula u Lukavcu a posvećena je 25. godišnjici genocida u Srebrenici. U sklopu manifestacije u Lukavcu  je i zvanično otvaranje ulice Žrtava genocida u Srebrenici za šta je planiran prigodan program.

 

Naš mobilni studio ovaj put nalazi se u Fojnici. Domaćin je Sabina Grđić a u prekrasnom ambijentu lječilišta Reumal ugostiti će direktoricu  Šejlu Imamović sa kojom će razgovarati o svim blagodatima ovog lječilišta. Načelnika općine Fojnice Sabahudina Klisuru pitat ćemo o aktuelnim dešavanjima u ovom gradu kao I o turističkoj ponudi Fojnice..

 

Razgovaramo danas i sa  Petrom Katavićem, vlasnikom puba “Riverside” koji će nam reći po čemu je ovaj pub prepoznatljiv širom Bosne I Hercegovine. Šehzija Buljina, direktor „Štamparije“ u Fojnici će nam se takođe pridružiti u opuštajućem ambijentu Reumala, te će nam ispričati još jednu pozitivnu Fojničku priču.

 

 

Tu je i još mnogo zanimljivih sadržaja pa vas pozivam da naredna dva sata provedete sa nama u društvu. Hvala vam na povjerenju !!!!

Pročitajte...