Ljetni magazin RTVTK i danas donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja

U Ljetnom magazinu RTVTK danas, izmedju ostalog, donosimo vam sljedeće sadržaje:

Emisiju počinjemo sa legendarnim Davorinom Popovićem. Danas se, poštovani gledatelji, obilježava još jedna godišnjica od kada je BiH ali i zemlje regiona napustio ovaj vrsni muzičar, koji je dobrim dijelom obilježio ex yu muzičku scenu. Želja nam je da se svi zajedno prisjetimo jedne od mnoštva divnih pjesama koje se i danas rado slušaju.

Svjedoci smo da je tokom dvomjesečne izolacije ne samo muškarcima nego i velikom broju žena nedostajalo sportskih aktuelnosti. Virus corona naprosto je, kao i sve ostalo, zaustavio sportska dešavanja širom svijeta. Sve se to, na sreću, polako vraća u normalu. O sportskim aktuelnostima, aktivnostima tuzlanskog Fakulteta za tjelesni odgoj i sport, planovima u narednoj akademskoj godini razgovaramo sa dekanom i prodekanom ovog Fakulteta.

Naš mobilni studio danas su ugostili ljubazni domaćini u popularnom restoranu Čaršijska česma. Sa domaćinom ćemo razgovarati o njihovim aktivnostima a sa gostima o tome ima li kraja ovom nestabilnom i izuzetno teškom vremenu kojem svjedočimo posljednjih mjesec dana. Uz sunce i toplije vrijeme naravno odmah ide i turizam a ovoga puta govorimo o turističkoj ponudi Tuzle.

Danas vam pružamo priliku da upoznate i čarobni svijet pčela, a govorimo i o izuzetno značajnoj kampanji koja će umnogome olakšati život i teške trenutke kroz koje prolaze mališani oboljeli od karcinoma.

Zato vas pozivam da nam i danas poklonite svoje povjerenje i naredna dva sata provedete u društvu sa dežurnom ekipom Ljetnog magazina RTVTK. Dobro nam došli !!!!

(RTVTK)