N/FS BiH: ”Ljute Krajišnike” Hasiba, Vildana i Almira nikada nećemo zaboraviti

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
– Nogometni/Fudbalski savez BiH objavio je jutros sjećanje na tri stradala navijača u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj, koja se dogodila prije četiri godine nakon pobjede BiH u Litvaniji i plasmana na SP

SARAJEVO (AA) – Na današnji dan prije četiri godine kada smo dosanjali san, plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ostali smo bez tri naša navijača, objavljeno je jutros na oficijelnoj Internet stranci Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

”Na povratku svojim kućama iz Kaunasa i historijske pobjede naše reprezentacije nad Litvanijom, našu radost zbog pobjede zamijenila je tuga. Stigla je tužna vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj su stradali Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović. Tri mlada života, nedosanjani snovi, sve je nestalo u trenu. Svoje ‘Ljute Krajišnike’ Hasiba, Vildana i Almira nikada nećemo zaboraviti i uvijek ćemo se sa dubokim pijetetom sjećati ovih dragih momaka, te čuvati uspomenu na njih. Djela ostaju vječno, a njihovi i naši ‘Ljuti Krajišnici’ su uvijek uz svoju reprezentaciju. Vječno u našim srcima, dragi naši Krajišnici”, piše na stranici N/FS BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Tri pripadnika navijačke grupe ”Ljuti Krajišnici” poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pokraj grada Lomža na sjeveroistoku Poljske.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno