Od 3. novembra u programu TK radija nova emisija “Krilati kotači”…

Od srijede, 3 novembra u programu Radija Tuzlanskog kantona bićete u prilici pratiti novu emisiju “Krilati kotači”, autora Dragutina Matoševića. Emisija će biti emitovana svake srijede u terminu od 20.00 sati i repriznom terminu, nedjeljom od 12.30 sati.

“Čeka vas muzika koju nećete čuti u ostalim radijskim programima. Svi ste dobrodošli”, poruka je urednika, voditelja i producenta emisije Dragutina Matoševića.

Inače, programska linija Radija Tuzlanskog kantona od 20.00 sati, radnim danima, dakle, od ponedjeljka do petka, nudi različite programske sadržaje.

Ponedjeljkom možete slušati muzičku emisiju “Noćni razgovori”. Utorak je rezervisan za emisiju “Aktuelno”, Radio – televizije Tuzlanskog kantona. Srijedom, kao što je već navedeno, emitujemo muzičku emisiju “Krilati kotači”. Četvrtak od 20.00 sati rezervisan je za sve ljubitelje sevdalinke pod nazivom “Sevdalinka u srcu” a petkom za vas pripremamo “Večernji radio koncert”, u kojem ćemo, dominantno, puštati bosanskohercegovačke izvođaće i bendove ali i one birane iz zemalja regiona i svijeta.

TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz
TK radio online: http://rtvtk.radiostream123.com

HVALA VAM NA POVJERENJU!

 

Pročitajte...