Odlični rezultati STK “Kreka” Tuzla na Državnom prvenstvu za mlađe kadete i kadetkinje

Na Državnom prvenstvu za mlađe kadete i kadetkinje u stonom tenisu, STK „Kreka“ Tuzla ostvario je odlične rezultate. Takmičenju su prisustvovali sa 5 takmičara. Adi Muratović, Amar Jaganjac, Tajra Redžepagić, Lana Lovrić  i  Nađa Đulović, ostvarili su odlične rezultate. Najuspješnija je bila Nađa Đulović koja je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj kategoriji, srebrnu  u muško/ženskom dublu s klubskim kolegom Adijem Muratovićem i bronzanu medalju u ženskom dublu s klubskom kolegicom Lanom Lovrić.
Adi Muratović završio je takmičenje s tri medalje i to zlatom u dublu s klubskim kolegom Amarom Jaganjacem, srebrom u muško/ženskom dublu s kolegicom Nađom Đulović i bronzom u pojedinačnoj kategoriji.
Amar Jaganjac završio je takmičenje s dvije medalje i to zlatom u dublu s klubskim kolegom Adijem Muratovićem i bronzom u muško/ženskom dublu s kolegicom Lanom Lovrić. Lana Lovrić je  osvojila 2 bronze i to u ženskom dublu s koleginicom Nađom Đulović i  u muško/ženskom dublu s Amarom Jaganjcem.
Tajra Ređepagić je pokazala odličnu igru ali joj je falilo malo sportske sreće da se domogne medalja. Rezultati pokazuju odličan rad cijelog kolektiva STK“ Kreka“ Tuzla.