Pjanić: Priče o mom odlasku iz Juventusa su neistinite

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
– Slušam mnogo stvari koje nisu istina. Smiren sam. Spremam se za novu sezonu. To je ono što je najvažnije, rekao je Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine

NEW JERSEY (AA) – Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine istakao je da je sretan u Juventusu, nakon što su njegovo ime mediji povezivali sa prelaskom u Barcelonu, Manchester City ili Chelsea, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pjanić se trenutno sa “starom damom“ nalazi na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Slušam mnogo stvari koje nisu istina. Smiren sam. Spremam se za novu sezonu. To je ono što je najvažnije. Ono što sam napravio u posljednje dvije sezone za Juventus je bilo sjajno i sretna sam s tim što u ovom klubu radim. Ne zanima me šta pišu, jer čitam i čujem mnogo stvari koje uopšte nisu istina“, kazao je Pjanić za američke medije.

Pjanić je karijeru počeo u Metzu, a potom je igrao za Olympique Lyon i Romu iz koje je 2016. godine prešao u Juventus. Za “staru damu“ je odigrao 91 zvaničnu utakmicu i postigao 15 golova. U dresu reprezentacije BiH nastupio 79 puta uz 12 pogodaka.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno