Predstavnici Medical Institute Bayer i RTVTK, danas su obnovili ugovor o saradnji

Radio televizija Tuzlanskog kantona već godinama kroz svoj program pokazuje visok stepen odgovornosti prema javnosti, zbog čega se dokazala kao pouzdan medij svojim poslovnim partnerima. Potvrda tome je i certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti koju je RTVTK dobila Bisnode- Dun & Bradstreet. Ovim certifikatom naša medijska kuća pokazuje da je ravnopravna sa najboljim kompanijama u svijetu i pouzdan poslovni partner. Povjerenje nam je tako ukazao i Medical Institute Bayer, lider u pružanju brojnih zdravstvenih usluga.

„ Medical Institute Bayer i RTVTK su i u prošloj godini imali značajnu saradnju, a ovim današnjim sporazumom mi otvaramo vrata  saradnje u jenom širem, jednom sveobuhvatnijem obliku i nadamo se ako Bog da da ćemo i daljem periodu ta saradnja će biti sve intenzivnija sve življa i da će biti u onteresu obje kuće, a i na dobrobit i građana Tk, a prije svega naših pacijenata“.-  izjavio je prof.dr. Elmir Jahić

 Medical Institute Bayer” Tuzla je jedna od najmodernijih zdravstvenih institucija ove vrste, specijaliziranih za tretman i liječenje različitih vrsta oboljenja bolesti u ovom dijelu Evrope. Pacijentima pružaju različitepreglede, procedure, operativne zahvate, ali i hospitalizaciju. Naša medijska kuća oduvijek je bila potpora ovoj uspješnoj zdravstvenoj ustanovi.

„Medical Institute Bayer sa svojim stručnim kadrom, vrhunskim medicinskim profesionalcima sa materijalno tehničkom opremljenošću neupitni je lider u regionalnim okvirima u medicinskoj oblasti, zadovoljstvo je biti partner takoj medicinskoj ustanovi. Današnjim događajem današnjim potpisivanjem sporazuma i jedna i druga strana dakle Medical Institute Bayera i RTVTK  obavezale su se biti podrška jedni drugima u narednom periodu, a od čega bi najveće benefite trebali imati građani Tuzlanskog kantona odnosno oni zbog kojih i jedni i drugi postojimo u smislu njihove kvalitetnije generalno bolje zdravstvene zaštite“. – izjavio je  Direktor RTVTK Kasim Softić

Medicinski Institut Bajer pacijentima pruža usluge iz oblasti kardiologije, kardiovaskularne hirurgije, abdominalne hirurgije, urologije, radiologije, te brojnih drugih medicinskih oblasti.

 

 

Pročitajte...