Prijavite svoju ekipu za učešće na humanitarnom turniru u Tuzli

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ženska odbojkaška Akademija „Mikasa“ Tuzla poziva sve kolektive i udruženja sa  područja  TK da prijave ekipe uposlenica koje će igrati odbojku na humanitarnom turniru u Tuzli

Plaćanjem kotizacije za učešće na turniru učesnici  podržavaju kupovinu laptopa i play tableta za djecu koja su na liječenju na  Odjeljenje za hematologiju i onkologiju Klinike za dječije bolesti UKC-a  Tuzla.

Cilj je da se bolesnoj djeci omogući bolja komunikacija i zabava za vrijeme boravka u bolnici.

Dio  prikupljenih  sredstva će biti  usmjeren za plaćanje kotizacije za takmičenje  djece iz  Akademije „Mikasa“, koja će prvi put imati priliku da učestvuju u federalnoj ligi .

Firme učesnice mogu prijaviti 7 svojih zaposlenica ili izabrati opciju da pod njihovim imenom učestvuju igračice iz Odbojkaškog kluba „Mikasa“.

Turnir će biti održan 23. juna u 10:00h na stadionu Telex u Tuzli. Prijave za turnir otvorene su do 16.juna.                                                                                                  Dodatne informacije i prijave putem telefona na broj 061 731 149 ili na e-mail:  [email protected]

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
00:04:01
Popularno