Protiv Grčke bez Milićevića i Pavlovića

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević suočava se sa problemima oko igračkog kadra pred veoma važnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

U ovom duelu protiv direktnih konkurenta za plasman u Rusiju Baždarević neće moći računati na Danijela Milićević zbog povrede zadnje lože kao i na igrača Sampdorije Daniela Pavlovića također zbog povrede.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za četvrtak, 1. juna u Sarajevu a susret se igra 9. juna na „Bilinom polju“ u Zenici, za koji vlada veliko interesovanje.

Najuporniji navijači su još jučer uvečer zasjeli ispred poslovnice Centrotursa u Zenici i jutro dočekali da počne prodaja ulaznica.

Velika grupa navijača stalno je ispred ove poslovnice i sve je naizgled, kao da se ne vrši prodaja, jer stalno pristižu novi navijači koji žele kupiti ulaznicu.

Nažalost, svi neće moći 9. juna na Bilino polje, jer je broj karata iz sigurnosnih razloga ograničen na 10.580. Cijene su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istok te po 20 KM za sjever i jug.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno