Radio-televizija Tuzlanskog kantona bilježi rekorde gledanosti, kako u eteru tako i na internetu!

Radio-televizija Tuzlanskog kantona ovih dana bilježi rekorde gledanosti, kako u eteru tako i na internetu, koji su veći čak od vremena kada je odnos konkurencije bio sasvim drugačiji. Odgovoran pristup aktuelnim društvenim problemima i vodeći računa o interesima i potrebama građna, prilagođavajući programske sadržaje aktuelnom trenutku, naše informativne emisije: Vijesti, Dnevnik, Covid-19, ali i TV Škola, TV Teatar, a i između ostalih i filmski program svakodnevno su najgledaniji sadržaji.

Osim toga, Dnevnik, Covid-19 i TV Školu omogućili smo dostupnima i online uživo putem našeg Facebook profila @rtvtk, a većinu sadržaja učinili smo dostopnima na Web-portalu: rtvtk.ba i YouTube kanalu RTVTK i Instagramu rtvtk.ba. Zbog čega su ovi naši internet servisi zabilježili nezapamćenu posjećenost i svakodnevni rast redovnih pratilaca na internetu od nekoliko hiljada.

Pojedinačni interes i trenutne posjete na webu u trenutku bile su i nekoliko desetina hiljada, zbog čega je u više navrata dolazilo do zagušenja našeg internet servera, a što smo riješili danas prelaskom na novi server koji će nadamo se odgovoriti povećanim zahtjevima i potrebama naših korisnika.

Hvala Vam na povjerenju!

Bili smo i ostajemo, NAJBLIŽI VAMA!

Pročitajte...