Sutra “Izbor sportiste godine grada Tuzla”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Pred sutrašnji tradicionalni „Izbor sportiste godine grada Tuzla“ danas je održana press konferencija na kojoj su članovi Organizacionog odbora upoznali novinare da će se zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja manifestacija održati u specifičnim uslovima.

Tokom dana uz minimalan broj osoba na pozornici Narodnog pozorišta Tuzla, snimat će se dodijela priznanja po kategorijama, a u 19 sati će se cjelokupna manifestacija emitovati u programu RTV 7.

Ukupno će se dodijeliti 31 priznanje za ostvarene rezultate u 2020. godini.

“I ove godine će biti prijenos, ali ćemo morati da radimo u etapama kako bi smo sačuvali zdravlje. Ne želimo da ugrozimo zdravlje sportista i svih onih koji učestvuju u realizaciji manifestacije”, naglasila je predsjednica Sportskog saveza grada Tuzla Mara Brčaninović

I ovaj put priznanja će biti uručena najboljim kadetima, juniorima i seniorima u olimpijskim i neolimpijskim sportovima te u kategoriji paraolimpijskog sporta.

Dodijelit će se i posebna priznanja: za životno djelo, za doprinos u razvoju sporta te priznanje koje nosi naziv ponos Grada.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu

Zmajevi poraženi u Rumuniji

Popularno