Sutra otvaranje novog BARBOSA prodajnog objekta u Bingo City Centru

Barbosa uvodi potpuno moderan pristup modi. Vođena novom vizijom,modna kuća Barbosa definiše luksuz 21.vijeka.

Naši proizvodi predstavljaju vrhunac italijanskog kroja i neprevaziđeni su po svomkvalitetu i pažnji prema detaljima.Provjerite zbog čega najveći broj naših najpoznatijih javnih ličnosti,glumaci,voditelji,pjevači sportisti upravo bira BARBOSU za svakodnevne i odabrane prilike.

Otvaranje novog BARBOSA objekta prodajnog objekta u Bingo City Centru ,Tuzla.Petak 24.decembar od 10:00 sati. Pripremili smo poklone iznenađenja za naše cjenjene kupce! 

Širok izbor boja i dezena za savremenog muškarca,predstavljamo kroz kolekciju jesen-zima 2021.

Barbosi je kvalitet na prvom mjestu.Košulje i odjela su po kvalitetu i modernom dizajnu poznati širom Balkana. Poseban akcenat stavlja se na upotrebu prirodnih materijala,najfinijih pamučnih vlakana, vune, lana i pamuka. Kao takvi BARBOSA MODELI nosivi su u svim prilikama,kako poslovnim varijantama, svakodnevnim opuštenim šetnjama gradom,tako i večernjim izlascima.

Kvalitetnim odnosom u odabiru kombinacija prirodnih materijala i elastina u samoj izradi tkanina i pletenina,daje se još jedna karakteristika BARBOSA MODELI,naglašavajuci lagane i prijatno nosive odjevne predmete kroz koje tjelo diše i ima fleksibilnost u pokretu. Posvećenost BARBOSA tima u odabiru boja, materijala i prefinjenih krojeva odjevnih predmeta, prateći svjetske trendove.

Filozofija odjevanja po pristupačnim cjenama!

Pročitajte...