Treći rođendan Bingo City Centra u Tuzli za pamćenje: Više od 25 000 posjetilaca uživalo u cjelodnovnom programu

U Bingo City Centru u Tuzli u subotu   je obilježen treći rođendan. Tokom proteklih mjesec dana svi su mogli učestvovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića.  ‘BCC slavi treći, darovi sve veći’ bio je slogan nagradne kampanje u kojoj su organizatori podijelili 336 nagrada. Saša Kovačević je usrećio tri kupca koji su učestvovali u nagradnoj igri i osvojili po 3.333 KM: Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.

‘Mjesto gdje snovi ožive’

˝Ja sam vrlo ponosna jer BCC doživljavam nakon tri godine kao svoj drugi dom.Uspjeli smo da napravimo da ovo bude mjesto gdje svi uživaju. Imamo preko 50 internacionalnih i domaćih brednova. Imamo Cinestar kino sa pet dvorana, dobru zabavu u kuglani, raznovrsnu gastronomsku ponudu… Imamo sve ono što jednoj porodici treba da uživa u jednom centru. Zaista smo ponosni da je BCC Tuzla mjesto gdje ‘snovi ožive’.Mjesto dobrog shopping-a i zabave, Vjerujem da ćemo i u narednom periodu našim kupcima prirediti još puno toga novoga˝, kazala je menadžerica BCC-a Tuzla Lidija Zulić.

Od samog otvaranja, Bingo City Centar je središte mnogih zbivanja u Tuzli. Ovoga puta, posjetitelji i kupci mogli su uživati u cjelodnevnim aktivnostima za sve generacije.

Kovačević: ‘Lep uvod u moj veliki koncert’

˝Drago mi je što sam u Tuzli. Želim da čestitam rođendan BCC-u Tuzla i da im poželim još mnogo uspešnih godina i rođendana.Mislim da je ovo lep uvod u moj veliki koncert koji će se nadam se ubrzo  desiti u Tuzli. Vrlo se radujem jer volim da dođem u Tuzlu. Svi smo jako željno očekivali ovaj nastup. Prezadovoljan sam nastupom i publikom i svi su me oduševili”, rekao je Saša Kovačević, koji je dvosatnim nastupom i odličnim repertoarom oduševio hiljade posjetilaca.

Podsjećamo, Bingo City Centar u Tuzli otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei, te je već tri godine omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje u sjeveroistočnoj Bosni, ali i šire.

(RTVTK/TIP)

Pročitajte...