Tulumović: Svim građanima Tuzlanskog kantona u 2020. godini želim dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspjeh na svim poljima našeg djelovanja

U povodu nastupajućih novogodišnjih praznika premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović upućuje javnu novogodišnju čestitku u kojoj stoji:

„U povodu predstojećih novogodišnjih praznika, u ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime, svim građanima Tuzlanskog kantona upućujem iskrene čestitke.

Iza nas je godina koju su, između ostalog obilježile i političke turbulencije, ali i godina koja je pokazala da se znamo i možemo suočavati i sa najsloženijim problemima.

U godini iza nas pokazali smo želju da stvari u našem kantonu mijenjamo u korist svih građana, da radimo na istinski ravnomjernom razvoju svih područja našeg kantona, da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna i da podržavamo rast i razvoj privrednih subjekata.

U ovo praznično vrijeme želim najaviti da ćemo taj kurs zadržati i u narednom periodu. Uvjeren sam da se možemo uspješno nositi sa svim izazovima koji nas očekuju i naredne godine i da ćemo u tom cilju pokazati visok nivo odgovornosti i međusobnog poštovanja i uvažavanja.

Svim građanima Tuzlanskog kantona u 2020. godini želim dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspjeh na svim poljima našeg djelovanja“.