Turska: Armin Muzaferija održao koncert u Bursi

Poznati bosanskohercegovački pjevač Armin Muzaferija održao je koncert u turskom gradu Bursa. Koncert je održan na otvorenom, a bh. izvođač je pjevao i neke pjesme na turskom jeziku. Publika je tražila poznatu tursku pjesmu “Canakkale“ koja je izazvala ovacije. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )
– Armin Muzaferija i njegov band su proteklih nekoliko godina u ramazanu, mjesecu posta muslimana, imali turneje po Turskoj, od Istanbula do Sanliurfe

BURSA (AA) – Poznati bosanskohercegovački pjevač Armin Muzaferija održao je koncert u turskom gradu Bursa, javlja Anadolu Agency (AA).

Koncert je održan na otvorenom, a bh. izvođač je pjevao i neke pjesme na turskom jeziku. Publika je tražila poznatu tursku pjesmu “Canakkale“ koja je izazvala ovacije.

Poznati bosanskohercegovački pjevač Armin Muzaferija održao je koncert u turskom gradu Bursa. Koncert je održan na otvorenom, a bh. izvođač je pjevao i neke pjesme na turskom jeziku. Publika je tražila poznatu tursku pjesmu “Canakkale“ koja je izazvala ovacije. ( Sergen Sezgin – Anadolu Agency )

Muzaferija i njegov band su proteklih nekoliko godina u ramazanu, mjesecu posta muslimana, imali turneje po Turskoj, od Istanbula do Sanliurfe. Međutim, prošle godine nije imao koncerte zbog mjera u cilju sprečavanja širenja novog koronavirusa.

Muzaferija je ranije za AA kazao da će koncert biti održan u sklopu festivala u Bursi.

Planirano je i da 22. augusta održi koncert na stadionu u Diviču u Zvornik koji će biti održan u sklopu manifestacije “Dani povratka Bošnjaka u Podrinje“.