Tuzlak osumnjičen za ubistvo bebe u Crnoj Gori

Prijava je podnesena i protiv J.J. zbog sumnje da je počinila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza.

Kako prenose crnogorski mediji, riječ je o Nerminu Šišiću i Jeleni Jovović.

Medicinsko osoblje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici obavijestilo je Centar bezbjednosti u ovom gradu da je u Dječiju bolnicu Kliničkog centra Crne Gore transportovan dječak u dobu od 15 mjeseci sa vidljivim tragovima nasilja.

U saopštenju se navodi da postoje osnovi sumnje da su N.Š. i J.J. izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret.

“Tuzlak N.Š, koji boravi u Podgorici, već duže je fizički zlostavljao maloljetnog sina nevjenčane supruge J.J. Ona je zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, preminulo na Odjeljenju Dječije bolnice Kliničkog centra Crne Gore”, ističe se u saopštenju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Dječak, koji je brutalno pretučen, preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, saopštila je portparol ove zdravstvene ustanove Gorica Soković.

Dječak je juče primljen u bolnicu sa teškim povredama, a policija je uhapsila njegovu majku Jelenu Jovović i očuha Nermina Šišića zbog sumnje da su odgovorni za nanošenje teških povreda djetetu.

Pročitajte...