Usljed nevremena: Kompleks Panonskih jezera zatvoren narednih nekoliko dana

Zbog velikih šteta pričinjenih nezapamćenim nevremenom prošle noći, kompleks Panonskih jezera će biti zatvoren narednih nekoliko dana.

”Zaposlenici JKP Pannonica d.o.o. Tuzla se svim snagama od prošle noći trude da što prije otklone kvarove u potpuno potopljenim filterskim postrojenjima sva tri jezera, posljedice prodora velikih količina oborinskih voda u slana jezera sa područja Slane Banje i Borića kao i uništenje značajnih količina plažnog mobilijara. Molimo naše goste za razumijevanje, a datum otvaranje Panonskih jezera će biti što prije javno objavljen”, stoji u obavijesti iz JKP Pannonica d.o.o. Tuzla.

Panonika Tuzla BiH

ZBOG VELIKIH ŠTETA PRIČINJENIH NAZAPAMĆENIM NEVREMENOM PROŠLE NOĆI, KOMPLEKS PANONSKIH JEZERA JE ZATVOREN NAREDNIH NEKOLIKO DANA. Zaposlenici JKP Pannonica doo Tuzla se svim snagama od prošle noći trude da što prije otklone kvarove u potpuno potopljenim filterskim postrojenjima sva tri jezera, poslijedice prodora velikih količina oborinskih voda u slana jezera sa područja Slane Banje i Borića kao i uništenje značajnih količina plažnog mobilijara. Molimo naše goste za razumijevanje, a datum otvaranje Panonskih jezera će biti što prije javno objavljen. JKP Pannonica doo Tuzla, Subota 25.juli 2020.godine.

Gepostet von Panonika Tuzla BiH am Samstag, 25. Juli 2020