Budite i ovog petka uz Ljetni magazin u 17:00 sati

Ovog petka u ljetnom magazinu gledajte:

Slavimo dan Grada Živinice. Reporterska ekipa koju predvodi Zlatan Jovanović boravi u Živinicama i razgovara sa čelnim ljudima ovoga grada. Koliko su Živinice napredovale u prethodnom peiodu, kako je došlo do budžetskog suficita, kakvi su kulturni događaji predvišeni za slavlje u gradu saznajte danas. ..

 

Najavljujemo i najvažnije sadržaje iz naše centralne informativne emisije dnevnik 2, iz studija A javlja se Amila Arnautović

 

Udruženje “Biti novinar” iz Tuzle, uz saglasnost Hajre Ćatić, majke Nine Ćatića, organizuje dodjelu novinarske nagrade nazvane imenom ovog reportera koji je nestao u Srebrenici 1995. godine. Prijaviti se mogu novinarke i novinari iz cijele Bosne i Hercegovine koji su u proteklom periodu izvještavali o događanjima u i oko Srebrenice, a o temi “Srebrenica – jučer, danas, sutra”. Gošća u studiju je Azra Delmanović, PR Udruženja “ Biti novinar” Tuzla.

 

Najavljujemo predstojeći Festival savremene žene. Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Ko ili šta je savremena žena danas? Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena. Ona preuzima odgovornost i umrežava se. Više o samom festivalu sa PR menadžericom ovog projekta Amrom Avdić.

 

Uživajte uz dobro društvo, zanimljive goste i budite sa nama u Ljetnom magazinu do 19 sati. Vaš donaćin je Zlatan Jahić.