Djeda Mrazovi na bliciklima provozali se ulicama Mostara

– Mostarskim ulicama danas su Djeda Mrazovi na biciklima prošli dijeleći slatkiše i prigodne darove najmlađima i mamili brojne osmijehe, te u grad na Neretvi donijeli pravi blagdanski ugođaj

MOSTAR (AA) – Mostarskim ulicama danas su Djeda Mrazovi na biciklima prošli dijeleći slatkiše i prigodne darove najmlađima i mamili brojne osmijehe, te u grad na Neretvi donijeli pravi blagdanski ugođaj, javlja Anadolu Agency (AA).

Biciklijada Djeda Mrazova povodom božićnih i novogodišnjih praznika u Mostaru je održana šestu godinu zaredom donoseći pravu blagdansku bajku na ulice grada.

„Biciklistički klub Mostar zajedno sa Adventom Mostar organizira biciklijadu, odnosno ‘mrazijadu’ koja postaje već tradicionalna u gradu i okuplja bicikliste obučene u odijela Djeda Mraza. Uz vožnju gradskim ulicama,  slatkišima darujemo najmlađe koje susretnemo na ulicama i izmamimo osmijehe na licu djeci, ali i odraslima u predblagdansko vrijeme“, kazala je tajnica Biciklističkog kluba Mostar Biljana Krtalić.

Ona ističe kako ova manifestacija zauzima već značajno mjesto među zbivanjima u blagdanskom razdoblju, što svjedoči činjenica da mu se podjednako vesele biciklisti i građani Mostara.

Da je uistinu tako uvjerila se ekipa Anadolu Agency (AA) u razgovoru s jednim od učesnika biciklijade koji su plijenili pažnju na mostarskim ulicama.

„Došao sam iz Norveške sa svojim irvasima koje smo ostavili u Podveležju“, kazao je jedan Djeda Mraz.

On ističe kako je došao na ovu manifestaciju upravo radi djece koja se vesele najpoznatijem “djedu” na svijetu i vjeruju u bajke, ali i onih koji se raduju blagdanskim bajkama i ozračju koje donose posljednji dani u godini.

Pročitajte...