Dočekajte 2021. godinu uz novogodišnji program TK radija

Lagano se približavamo kraju ove 2020. godine. Ni malo nas nije štedila. Naprotiv, pandemija virusa COVID 19 i dalje ne popušta. U većini zemalja svijeta na snazi su rigorozne epidemiološke mjere i svi polažu nadu u vakcinaciju, koja bi, prema ocjenama stručnjaka, trebala zaustaviti širinje virusa do ljeta 2021. godine. I Bosna i Hercegovina bori se sa ovim opasnim virusom i kako stvari stoje, predstojeće novogodišnje praznike, većina nas dočekat će u svojim domovima.

Zbog toga smo se i mi u redakciji Radija Tuzlanskog kantona potrudili da vam pripremimo zanimljiv i veseo program. Sve je spremno tako da je preostalo još jedino da vas, poštovani slušatelji, pozovemo da zajedno ispratimo ovu i s puno nade i želja dočekamo predstojeću 2021. godinu.

Od novogodišnjih sadržaja koje pripremamo za vas izdvajamo:
– novogodišnji mix muzike koji autorski potpisuju kolege tonski realizatori programskih sadržaja
– zanimljive informacije koje će nam predstaviti tradiciju i neobične i više nego interesantne običaje dočeka nove godine u svijetu
– top liste narodne, zabavne i strane muzike
– Emitovat ćemo i deset muzičkih vremeplova, četiri emisije o mladim bh inovatorima, njihovim uspjesima u BiH, regionu i svijetu, četiri Radio putovanja / Putopisa, kako bismo i na taj način, barem putem radio talasa, posjetili najatraktivnije turističke destinacije u svijetu.
– Nismo zaboravili ni naše najmlađe slušatelje. Emitovat ćemo i četiri Radio kockice, koje su osvojile simpatije ne samo naših najmlađih nego i starijih slušatelja.
– show biz zanimljivosti kod nas, regionu i u svijetu
– novogodišnji horoskop za 2021
– sportske zanimljivosti, zgode i nezgode.
– Prvog, drugog i trećeg januara s vama smo u jutarnjem Radija TK “Idealno jutro”, tako da ćete biti u prilici doznati i sve aktuelnosti prvih nekoliko dana Nove 2021. godine i još mnogo, mnogo toga.

Za novogodišnje praznike pripremili smo i specijalne novogodišnje čestitke koje ćete premijerno u programu Radija Tuzlanskog kantona moći slušati od subote, 26. decembra. Za sve nestrpljive novogodišnje čestitke i naše želje za vas, poštovani slušatelji, kojih je mnogo, možete poslušati u ovoj programskoj preporuci.

“Vjerujem da će Radio Tuzlanskog kantona, koji osvaja simpatije sve više slušatelja na području našeg kantona ali i šire, kao i naših Bosanaca i Hercegovaca u svijetu, koji nas prate putem interneta, ponovno biti vaš izbor za doček Nove 2021. godine ali i vaš prvi izbor do kraja ove  i narednih godina. Od srca svima, prije svega, želim dobro zdravlje i mnogo sreće u svakom pogledu. Učinit ćemo dodatne napore kako bismo svi zajedno ispratili, ovu godinu, za koju nemamo baš nešto fino reći i čini se, prema raspoloženju Vas, naših slušatelja, a i našem raspoloženju, jedva čekamo da je ispratimo i dočekamo Novu 2021. godinu s jednom velikom željom a to je da COVID 19 ostavimo iza sebe i vratimo se normalnom životu. Iskoristit ću ovu priliku i kolegama u redakciji i tehnici TK radija – Aneli Kešetović, Zlatanu Grdjiću, Miralemu Terziću, Eldaru Huriću i Tariku Huremoviću, kao i svim kolegama u RTVTK poželjeti sve najbolje, kazao je Eldar Ibrišimović, urednik programa Radija TK.

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA TK RADIJA ZA SVE VAS POŠTOVANI SLUŠATELJI

U vrijeme praznika prepunih želja uvijek se sjetimo svojih prijatelja.

Pošto si ti jedan od njih šaljem ti ovaj maleni stih.

Od danas samo misli na bolje, život je kratak pronađi volje.

Ne boj se živi, ljubi i voli, provedi život bez tuge i boli.

Želim ti ljubav, radost i mudrost, želim ti zdravlje i beskrajnu sreću.

Život da živiš kao iz snova – SRETNA TI OVA GODINA NOVA !

VAŠ TK RADIO! 

Pročitajte...