Fudbal: Šećerbegović najavio bolje dane za FK Slobodu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Na Tušnju je danas predsjednik FK Sloboda Elmir Šečerbegović na press konferenciji govorio o aktivnostima Uprave kluba u proteklom periodu i planovima u budućnosti. Uz sve pomake koji su naprvaljeni još uvijek ima stvari koje treba rješavati, kada su u pitanju višegodišnja dugovanja po raznim osnovama koja su opterećavala klupsku kasu.

Sto se tiče ambicija kluba na sportskom terenu smatra da ova ekipa ima potencijal da bude  stabilan Premijer ligaš i da ima iskustva za tako nešto. Naravno tu je i odredjen broj mladjih igrača koji moraju pokazati svoj potencijal.

Pandemija je svakako negativno uticala i na dešavanja u Slobodi u mnogim aspektima, itekako u financijskom,ali se nastoje pratiti obaveze prema uposlenicima u mjeri u kojoj je to moguće. Ima još dosta stvari na kojima treba raditi u Slobodi i svakako vjeruje u bolje dane tuzlanskog Premijer ligaša. Od danas svi simpatizeri kupovinom članskih karata mogu postati dio Fk Sloboda, a to mogu učiniti on- line ili na drugi način, javljanjem u prostorije kluba.

- Advertisement -spot_img
Najnovije na portalu
Popularno