Gledajte Ljetni magazin od 17 sati

Poštovani gledaoci i danas smo za vas pripremili mnoštvo zanimljivih informacija.Naš mobilni studio nalazi se u restoranu Mama Mia. Iz samog centra Tuzle, naša Almira Šehić donosi nam priče o načinu pripreme i prezentacije jela iz ovog restorana.  Razgovarat će i sa menadžmentom restorana, a tokom razgovora uživat ćete i u bogatom muzičkom sadržaju.

Prethodnog vikenda zvanično je počela m:tel Premijer liga BiH.  O organizaciji utakmica za vrijeme pandemije koronavirusa razgovaramo sa komesarom za bezbjednost FK Sloboda Tuzla Josipom Dusparom i direktorom  FK Tuzla City Sabahudinom Vugdalićem. Da li reduciranje službenih lica na utakmici, ali i odigravanje utakmica bez prisustva navijača šteti klubovima, saznajte u nastavku od naših gostiju.

Prva sedmica avgusta obilježava se kao svjetska sedmica dojenja, ove godine pod sloganom “Podržite dojenje za zdraviju planetu”.  O značaju majčinog mlijeka u emisiji govori prof.doktor Fahrija Skokić.

Očekuje vas dosta zanimljivog sadržaja pa vas pozivamo da naredna 2 sata provedete uz program RTVTK i emisiju Ljetni magazin. Hvala vam na povjerenju !

Pročitajte...