Konačno: Od četvrtka sunčano, temperature do 30 stepeni!

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno obalačno vrijeme. U jutranjim satima ponegdje u sjeveroistočnim područjima sa slabom kišom. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana i dalje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Nešto više padavina očekuje se u jugozapadnim područjima. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26, na sjeveru zemlje koji stupanj i viša.

PROGNOZA VREMENA ZA 6.06.2019 (Četvrtak)., u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, uz nešto više oblaka u sjeveroistočnim i planinskim područjima, moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 29, na sjevru zemlje koji stupanj i viša.

PROGNOZA VREMENA ZA 7.06.2019 (Petak)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, a na sjeveru zemlje koji stupanj i viša.

PROGNOZA VREMENA ZA 8.06.2019 (Subota)., u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, u jugozapadnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, a na sjeveru zemlje koji stupanj i viša.

Pročitajte...