Nastavlja se uspješna saradnja “Yavuz company” i RTVTK

Način da posredstvom naše medijske kuće promovišu svoje proizvode i usluge prepoznaje sve veći broj poslovnih subjekata u Tuzlanskom kantonu. Uspješna poslovna saradnja nastavlja se i sa jednom od najuspješnijih firmi za izradu i ugradnju plastične stolarije sa kojom je danas menadžment RTVTK potpisao i ugovor o nastavku saradnje.

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu.

Cilj im je profilirati se kao vodeći proizvodač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te da svojim klijentima mogu dati uvijek više od očekivanog.

To postižu uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu ih vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za svoje klijente. Zastupljeni su na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, a imaju otvoreno tržište i u zemljama regije, Evrope, te daleke Afrike. Njihov proizvod zadovoljava sve standarde Evropske unije, tako da i oni kupci koji na teritoriji BiH kupuju njihove profile i proizvode prozore i vrata, mogu također izvoziti na ovom tržištu.

Pročitajte...