Novi klupski hit u najavi: Uz „Bonaseru“ Mirze Selimovića svi moraju zaplesati

Mirza Selimović publici širom regiona poznat je po predivnim baladama, tako da je nova pjesma “Bonasera”, koja je večeras objavljena, pravo iznenađenje za fanove, ali i kolege pjevače i muzičare.

– Odlučili smo da ovaj put idemo sa novim zvukom i ritmom koji sve tjera na ples. Siguran sam da će “Bonasera” vrlo brzo naći put do publike. Zaželio sam se svirki i koncerata i nadam se da ćemo se vrlo brzo družiti u klubovima i dvoranama i svi zajedno plesati uz “Bonaseru” – kaže Mirza Selimović.

Na novom hitu uspješnog pjevača radila je vrhunska ekipa profesionalaca. Tekst i muziku potpisuje Jelena Trifunović, dok je za aranžman bio zadužen Marko Cvetković. Videozapis je snimljen pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića i to u Los Angelesu na poznatoj plaži Malibu, koja je dom brojnim američkim filmskim, muzičkim i televizijskim ličnostima.

– Snimati spot na ovoj prelijepoj plaži bilo je odlično iskustvo. Vožnja duž obale Malibua uvijek je očaravajuće iskustvo, sa dramatičnim prizorima okeana, kamenitim liticama i divljim cvijećem – govori Selimović.

Pročitajte...