Budite uz Ljetni magazin od 17 h

U današnjem izdanju Ljetnog magazina RTVTK, izmedju ostalog,  nudimo vam sljedeće sadržaje:

 

Reporterska ekipa Mobilnog studija danas se javlja uživo iz Živinica. O aktuelnim projektima u ovom gradu naš Zlatan Jovanović razgovarat će sa gradonačelnikom, Samirom Kamenjakovićem.  Razgovarat će I sa Elmirom Krivalićem direktorom BKC Živinice a Nejra Brčaninović uljepšat će prvi dio javljanja svojom pjesmom.

 

Ovog četvrtka gost u našem studiju je Lejla Mehanović pedagog iz Mješovite srednje  škole u Živinicama sa kojom ćemo  razgovarati o pripremi učenika i nastavnika za početak nove školske godine u nešto drugačijim uvjetima. U matičnom studiju ćemo danas razgovarati I sa Jasminom Gobeljić Dedić direktoricom Edukacijskog centra Nahla o aktuelnom konkursu I projektu za nezaposlene žene A DA ONA PROGRAMIRA ?

 

Zlatan Jovanović razgovarat će sa upravom KK “Spartans” Zlatanom Kamberovićem i Mirzom Memićem. Jedan od gostiju u današnjem izdanju Ljetnog magazina je i Muris Šljivić član hora  Bir Bošnjak.

 

Tu je i još mnogo zanimljivih sadržaja, s toga vas pozivamo da naredna dva sata provedete sa nama u društvu. Hvala vam na povjerenju !!!!

 

Pročitajte...