Novi savremeno opremljeni Robot centar od 20. augusta i u Kalesiji

Građani Kalesije uskoro će dobiti novi, savremeno opremljeni Robot hipermarket prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim  trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kao jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine i proizvodnje na području BiH, Robot je prepoznao značaj kupovine domaćih proizvoda već od svog osnivanja davne 1995. godine. Ove godine, zajedno sa svojim vjernim kupcima, kompanija Robot slavi 26 godina postojanja, te danas  broji preko 2000 zaposlenika.

Robot svake godine otvara nove poslovnice

Budući da je tržište danas prezasićeno ponudom, a kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje, zasigurno trebate imati prednost i kvalitet nad ostalima da biste opstali na tržištu i zadržali mjesto među najboljim.

Upravo je kompanija Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma uspješna u oblasti trgovine i proizvodnje.

  • S ponosom najavljujemo širenje trgovačke mreže, 20. augusta otvaramo još jedan hipermarket u nizu. Prepoznali smo potrebe lokalnog stanovništva, te ovoga puta usrećujemo sve građane Kalesije. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom, a prije svega cijenama. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja, te super sniženja na svim odjelima. Otvorenje nove poslovnice Robot u Kalesiji biti će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, nagradne igre, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda, i drugih iznenađenja, poručuju iz Robota.

Građane Kalesije će 20. augusta od 18:00 h ispred hipermarketa Robot, zabavljati mladi, perspektivni bh. pjevač Sadik Hasanović.

  • Na dan otvorenja družimo se uz roštiljadu i degustacije, u subotu 21.08. organizovat ćemo zabavu za najmlađe, dok je nedjelja 22.08. rezervisana za brojne promocije i degustacije, stoji u najavi.

Novi, savremeno opremljeni hipermarket Robot nalazit će se na  površini preko 3.000 m2 i jednoj etaži. Kompanija Robot će zaposliti 50 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a za sve posjetitelje u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, dječija igraonica, veliki parking, kao i ostali sadržaji uslužnih djelatnosti.

  • Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz prepoznatljivo najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, akustika i alati je ono što će naši kupci imati i u novootvorenom centru u Kalesiji – rečeno je iz marketing službe kompanije Robot.

Društveno odgovorna kompanija Robot sudjeluje u mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima i uvijek je tu da pruži ruku podrške onima kojima je podrška potrebna.

  • Dugoročna poslovna strategija Robota usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede. Robot je otvorio svoja vrata domaćim proizvođačima, kao i poljoprivrednicima za distribuciju svojih roba. Naša misija je pružiti svakom kupcu najbolji omjer kvalitete i cijene kroz vrhunsku uslugu te pažljivo odabran asortiman kvalitetnih i povoljnih roba sa naglaskom na domaće. Evidentno je da naši kupci od nas imaju velika očekivanja, da za svoj novac traže najbolji kvalitet, a mi stalno nastojimo da njihova očekivanja i ispunimo, istakli su iz Robota.

Kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH. Najavljuju otvorenje maloprodajnih objekata u Bugojnu, Kozarskoj Dubici, Zvorniku, Trebinju, Goraždu, kao i u još deset bosanskohercegovačkih gradova. U 2022. godini planiraju zaposliti više od 1.000 novih radnika i ujedno otvoriti vrata domaćim proizvođačima kako bi plasirali svoje proizvode u Robotovim objektima.

Kupujmo domaće u domaćim supermarketima Robot! Očekujte nas i u Vašem gradu!

PR tekst/marketing RTVTK

Pročitajte...