Obilježena dvanaesta godišnjica od smrti Ervina Čejvanovića

Prije 12 godina član omladinskog pogona tuzlanske Slobode Ervin Čejvanović je na jednoj od utakmica izgubio svijest i nakon toga se dugo borio sa teškom bolešću. Porodica je tražila način da zajedno sa Ervinom savladaju bolest za koju  nažalost nije bilo lijeka. Od njegove smrti prošlo je 12 godina, a i ove kao i prethodnih, članovi porodice i fudbalskog kluba Sloboda odaju počast ovom mladiću.

„Ja se svim tim ljudima koji su danas pored svih ovakvih bolesti, ovih problema i svega zahvaljujem što su u ovolikom broju došli. Zahvaljujem se i FK Sloboda, upravi, trenerima, FK Tuzla City koji su došli i obilježili ovu godišnjicu. Zahvaljujem se svoj rodbini i komšijama. 12 Godina je prošlo, ali vjerujte da sam iznenađen ovolikim brojem da su ljudi došli da podrže moga sina i da se još uvijek sjećaju i da moj sin živi među nama još uvijek”, istakao je Midhat Čejvanović otac Ervina Čejvanovića.

Osim članova Slobode podsjećanju na Ervina prisustvovala je delegacija FK Tuzla City,  prijatelji, rodbina te simpatizeri crveno – crnih. I danas 12 godina kasnije ostaju sjećanja na Ervina i tako će biti dok je njegove porodice, prijatelja i njegovog najdražeg FK Sloboda.

Pročitajte...